Probleme pentru Microsoft, vanzarile Windows in scadere

Posted on iulie 22, 2011. Filed under: Sisteme de operare | Etichete:, , , , , |

Pare-se ca sunt ceva probleme pentru cel mai mare producator de software, pentru ca vanzarile Windows sunt in continuare in scadere, in pofida asteptarilor companiei.

Vanzarile din acest al doilea trimestru au scazut cu un procent, dupa un alt trimestru in care au scazut intr-o proportie similara, astfel ca pe tot anul se vede o scadere de doua procente, nu foarte mult, insa ar fi preferabil sa ramana aici.

Cu toate acestea, Windows 7 s-a vandut pana acum in numar de 400 de milioane insa o parte din scadere este atribuita vanzarilor in scadere dramatica ale netbookurilor, care din cauza tabletelor au pierdut aproape 40 de procente iar o parte din crestere este data de divizia de “entertainment”, care cu ajutorul Kinect a crescut cu 30 de procente fata de anul trecut.

Oricum, pentru viitor Microsoft mai mult ca sigur ca o vor duce bine, pentru ca se apropie momentul lansarii lui Windows 8, care va functiona excelent pe tablete astfel ca este foarte probabila o crestere a veniturilor.

Sursa: http://www.itplay.ro

Make a Comment

Lasă un comentariu

Un răspuns to “Probleme pentru Microsoft, vanzarile Windows in scadere”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Technology, o compania cu sediul in Ohio a depus o plangere potrivit careia controller-ul Microsoft incalca sapte dintre brevetele detinute in […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...