Microsoft va intrerupe sprijinul pentru aplicatia sa e-book reader

Posted on August 19, 2011. Filed under: Internet | Etichete:, , , |

Microsoft va stopa sprijinul pentru aplicatia sa e-book reader peste un an de zile, iar incepand cu luna noiembrie a acestui an, niciun nou continut nu va mai fi lansat.

Lansat in 2000, Microsoft Reader a fost o aplicatie software gratuita si downloadabila, destinata a permite utilizatorilor sa citeasca carti electronice pe dispozitive bazate pe Windows.

Pe site-ul sau Reader, Microsoft a publicat o declaratie in care dezvaluie ca intentioneaza sa intrerupa Microsoft Reader incepand cu 30 august 2012, inclusiv accesul download al aplicatiei Microsoft Reader de pe site-ul Microsoft Reader, insa nu a oferit justificarea acestei actiuni.

Comentatorii au observat ca, odata cu cresterea popularitatii e-book readerelor precum Amazon Kindle, aplicatiei i-a fost acordata prea putina atentie de catre Microsoft, ultima actualizare pentru versiunea PC fiind lansata in 2007, iar cea pentru dispozitivele mobile in 2009.

Utilizatorii vor putea accesa aplicatia Microsoft Reader, precum si alte materiale .lit pe PC-urile ori dispozitivele lor mobile dupa data intreruperii, a declarat compania, insa achizitionarea unui nou continut in formatul .lit va fi intrerupta la data de 8 noiembrie 2011.

Sursa: http://www.smartnews.ro

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: