Google+ ofera acum si jocuri

Posted on August 18, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , , , , |

Reteaua sociala cu cea mai buna evolutie, Google+, are acum o sectiune dedicata jocurilor, care include, printre altele, popularul joc Angry Birds, lucru care va contribui la sporirea rivalitatii cu Facebook.

„Vream sa facem ca jocurilor online sa fie o activitate la fel de distractiva si plina de sens ca in viata reala”, a declarat intr-o postare pe blog Vic Gundotra, vicepresedinte Google. „Cand sunteti gata sa jucati, pagina de jocuri va asteapta”.

Alaturi de jocul de senzatie Angry Birds, in oferta initiala de jocuri se regasesc Bejeweled Blitz, Zynga Poker si Dragon Age Legends. De asemenea, o versiune de sine statatoare a Crime City va fi disponibila pentru utilizatorii Google+.

„Suntem incantati de parteneriatul cu Google pentru aducerea Crime City in fata utilizatorilor Google+”, a afirmat Ken Chiu, CEO Funzio. „Suntem nerabdatori in ce priveste lansarea pe viitor a unor noi jocuri pentru Google+”.

La doar cateva ore dupa ce Google a anuntat adaugarea jocurilor, Facebook a prezentat un set de noi optiuni ce se adreseaza utilizatorilor sai, pe care acestia le pot folosi atunci cand joaca jocuri online cu prietenii.

Facebook a marit dimensiunea ecranelor in cazul jocurilor, a simplificat modul in care jocurile sunt adaugate ca fiind drept favorite si a ajustat setarile privitoare la ce prieteni pot vedea ce jocuri joaca un utilizator.

Sursa: http://www.tehnopol.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Google+ ofera acum si jocuri”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Page, CEO Google, a declarat ca achizitia va ajuta Google sa creasca ecosistemul Android. El a adaugat ca Mobility va fi gestionat ca o entitate […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: