Facebook achizitioneaza Push Pop Press

Posted on August 5, 2011. Filed under: Internet, Retele de socializare | Etichete:, , , , , |

Push Pop Press a devenit parte integranta din Facebook, in urma finalizarii operatiunii de achizitie din partea grupului din Palo Alto, cu doar cateva ore in urma.

Tranzactia lasa sa se intrezareasca ideea de dezvoltare pe care Facebook o proiecteaza pentru viitorul apropiat, Push Pop Press fiind o aplicatie ce faciliteaza consultarea continuturilor online, carti, articole, imagini si nu numai, relateaza Webnews.

Modul simplu si original in care Push Pop Press ofera posibilitatea rasfoirii digitale a unui e-book, precum si gama de actiuni ulterioare care permit accesul la elementele aditionale ale continutului, imagini, video sau alte formate, au intrat de ceva vreme in sfera de interes a echipei lui Mark Zuckerberg.

Potrivit sursei citate, fondatorii Push Pop Press, Mike Matas si Kimon Tsinteris, au declarat ca Facebook nu intentioneaza sa patrunda in universul cartilor digitale si nici sa investeasca in proiectele viitoare ale noii sale achizitii.

Facebook a demonstrat deja cat de mult crede in sectorul dispozitivelor tablet, astfel incat, absorbind echipa de specialisti de la Push Pop Press, ar fructifica experienta acumulata incluzand in patrimoniul propriu un nou mod de explorare a continuturilor la nivel tablet.

Cu aceasta initiativa, Facebook da de inteles ca se afla in cautare de idei noi pentru a imbunatati impactul cu lumea iPad si alte dispozitive similare, incercand sa identifice formula potrivita pentru optimizarea experientei de navigare „touch”, subliniaza sursa.

Sursa: http://www.ziare.com

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Facebook achizitioneaza Push Pop Press”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] este anul 2009 si asta deoarece in 2007 si 2008 Facebook nu avea prea multi […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: