De ce insista Google+ pe postarea numelor dvs. reale?

Posted on August 2, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , , |

Google+ a avut nevoie de doar 24 de zile pentru a ajunge la 20 milioane utilizatori, insa decizia companiei de a sterge conturile care nu au atasate numele reale ale utilizatorilor a provocat discutii. De ce insista retelele sociale pe postarea numelor dvs. reale?

Multe persoane aleg sa isi ascunda ori sa isi modifice identitatea online. In ultimele zile, Google a aplicat politica prin care solicita numele reale pe noua sa retea sociala, Google+, in caz contrar suspendand conturile.

Blogger GrrlScientisct, care prefera ca identitatea sa sa ramana necunoscuta, desconsidera decizia de a i se sterge contul „Am stabilit o identitate si o personalitate on-lin si off-line prin utilizarea acestui nume”, sustine aceasta.

De ce retelele sociale doresc numele dvs. reale?
Google sustine ca pentru a utiliza reteaua in mod eficient, utilizatorii ar trebui sa poata sa caute un prieten ori un membru al familiei cat mai repede si cat mai usor posibil. Si, sustine compania, aceasta presupune folosirea numelor reale.

Orientarile sunt similare cu cele ale altor retele sociale, precum Facebook sau LinkedIn.

Insistand asupra utilizarii numelor reale ajuta la combaterea spam-ului. MySpace s-a luptat cu aceasta problema, iar pe Twitter apar din cand in cand asa numitii „spambots”.

Unii vad in utilizarea numelor reale antidotul pentru neplacerile intalnite pe forumuri. Teoria sustine ca atunci cand oamenii isi utilizeaza numele reale online, exista o mai mare posibilitate ca acestia sa actioneze responsabil.

Citeste continuarea pe www.smartnews.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

2 răspunsuri to “De ce insista Google+ pe postarea numelor dvs. reale?”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] pentru a introduce o astfel de limitare provine de la potentialul comercial pe care dezvaluirea identitatii online o are pentru […]

[…] peste 3,6 milioane. Canada si Marea Britanie au fiecare aproximativ un milion de utilizatori ai Google +, Germania peste 920.000 iar Brazilia peste 780.000. Franta si Taiwan au fiecare aproximativ […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: