Vrei să îţi faci cont pe Google+? VEZI ce trebuie să ştii despre setările de confidenţialitate de pe site

Posted on august 1, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , |

Dacă vei să îţi faci cont pe Google + sau ai deja unul, trebuie să te familiarizezi cu ghidul de utilizare al site-ului de socializare, dar şi cu setările de securitate pe care le oferă.

În cazul noului site, Google a pus accent pe securitatea oferită utilizatorilor pentru a evita neplăcerile cauzate de anterioara reţea socială– Buzz. G+ oferă o gamă variată de setări a confidenţialităţii profilului, de aceea mai mult de două treimi dintre utilizatori au ales  un profil privat, potrivit Huffington Post.

Pentru că unele setări de confidenţialitate sunt mai dificil de găsit,  iată câteva ponturi care îţi vor face viaţa mai uşoară:

Personalizează-ţi cercurile de prieteni

Nimeni nu poate vedea numele cercurilor tale de prieteni pentru că atunci când adaugi o persoană ea va primi numai o notificare că a fost adăugat unui cerc.

Aşa că poţi denumi oricum cercurile tale, de la „prieteni”, „persoane neinteresante”, „munca”, etc.

Alege cine îţi poate vedea postările

Atunci când vrei să postezi ceva pe profilul tău, poţi alege ce persoane pot vedea acel mesaj.  Mesajul tău poate fi vizibil doar pentru o persoană, pentru un cerc sau pentru toată lumea.

Dacă vrei ca postarea ta să fie vizibilă doar unui cerc, asigura-te că nu ai selectat opţiunea „public”, ci cercurile sau persoanele cu care vrei să o împărtăşeşti.

De asemenea, ai opţiunea de a fi singura persoană care vede postarea dacă îţi creezi un cerc în care nu introduci niciun prieten. Această variantă poate fi folosită pe post de bookmark sau poţi adăuga aici lucruri peste care vrei să revii mai târziu.

În cazul în care vrei ca mesajul tău să fie văzut de „Extended Circles” , trebuie să ştii că el va fi vizibil şi pentru cercurile prietenilor tăi.

Citeste continuarea pe www.romanialibera.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

2 răspunsuri to “Vrei să îţi faci cont pe Google+? VEZI ce trebuie să ştii despre setările de confidenţialitate de pe site”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] toate acestea, în mai puţin o lună de lansare, Google+ a depăşit deja 20 de milioane de utilizatori. Trecând peste faptul că iniţierea unui cont […]

[…] online. In ultimele zile, Google a aplicat politica prin care solicita numele reale pe noua sa retea sociala, Google+, in caz contrar suspendand […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: