Google Page Speed iti mareste viteza de incarcare a site-ului

Posted on august 1, 2011. Filed under: Internet | Etichete:, , , , , , , |

Google are o multime de lucuri de facut, dar rabdarea nu a fost niciodata prioritara – deloc suprinzator, intr-adevar, pentru o companie care detine scutere pentru deplasarea pe holurile birourilor sale. Gigantul cautarilor are o abordare similara si pe internet, oferind cateva servicii care sa te ajute sa accelerezi. Serviciul Page Speed (viteza pagina) este cea mai recenta initiativa cu nume simplu care pare sa ofere imbunatatiri ale vitezei cu 25-60% chiar din faza initiala. Cum functioneaza aceasta unealta magica? Google aduna continutul de pe server si rescrie paginile utilizand cele mai bune metode pentru a obtine performanta.

Insa Google insista ca serviciul Page Speed este doar pentru imbunatatirea performantei, nicidecum pentru colectarea de informatii pentu eventuale oportunitati de publicitate.

Sursa: http://www.techzone.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Google Page Speed iti mareste viteza de incarcare a site-ului”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

Salutare ! Este drept ca Page Speed, nu ajuta la publicitatea site-ului, el se refera doar la optimizarea on-page, imagini, fisiere CSS, JavaScript, etc. In momentul in care site-ul tau este cu procent de optimizare mare, avantajul este si pentru vizitatori pentru ca paginile au incarcare rapida in browser si pentru crawlere. Daca in site sunt link-uri minciuna, imagini cu dimensiuni mari sau scalate, fisiere CSS, neoptimizate, etc. cu siguranta site-ul se misca greu si indexarea la fel. Chiar am optimizat un site la cineva care era in cautari la pagina 50, pe o expresie, dupa optimizare a sarit in pagina 5, am umblat si la titluri, descrieri, etc. insa, bine a facut si procentul de peste 93%.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: