Cum transferi pozele din contul de Facebook pe Google+

Posted on august 1, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , , , |

Lansată ca din tun la sfârşitul lui iunie, reţeaua de socializare Google+ a plecat pe urmele Facebook şi a atras deja peste 20 de milioane de adepţi. Asta nu înseamnă că respectivii utilizatori şi-au şters contul de pe Facebook şi rodul lui Zuckerberg e pe cale să „moară”. Pur şi simplu G+ a apărut ca o alternativă promiţătoare pe care cei mai mulţi sunt curioşi să o încerce. Popularitatea pe care a dobândit-o într-un timp atât de scurt ne face să afirmăm că reţeaua Google este un produs de viitor.

Probabil că G+ ar fi avut acum şi mai mulţi utilizatori, însă accesul pe bază de invitaţie şi politicile de utilizare mai stricte, au tăiat din elanul celor „semi-interesaţi” şi au adus lume în general „bună” – persoane care nu se ascund în spatele unor pseudonime ciudate şi nici nu se deghizează în Superman sau, după caz, fotomodel Victoria’s Secret.

Începutul e cel mai greu, aşa se spune despre orice în general. În cazul G+, afirmaţia e parţial adevărată. Spre exemplu, unul dintre inconveniente – faptul că pleci de la zero, singur în reţea, fără prieteni şi fără lăudători, se rezolvă în doar trei paşi.

Primul pas – importul de contacte din Gmail, Hotmail, Yahoo! Messenger. Se face direct din G+ , categoria „Circles”, secţiunea „Find people”.

Al doilea pas este completarea cercurilor de interes pe baza sugestiilor oferite de Google. Sugestiile sunt generate de un algoritm similar celui de pe Facebook – persoanele recomandate sunt alese din cercurile celor adăugaţi de tine la primul pas, în ideea că prietenii prietenilor tăi ţi-ar putea fi dacă nu amici, măcar cunoştinţe. Şi tot aşa, lista de sugestii se lărgeşte din ce în ce mai mult până când nu vei mai avea timpul şi concentrarea pentru a studia fiecare profil în parte.

Citeste continuarea pe www.go4it.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un răspuns to “Cum transferi pozele din contul de Facebook pe Google+”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] cei de la Facebook susţin că, în funcţie de eroarea raportată, suma poate creşte, recompensa este mult mai mică […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: