Microsoft si-a prelungit colaborarea cu SUSE

Posted on iulie 28, 2011. Filed under: Internet, Sisteme de operare | Etichete:, , , , |

Microsoft si SUSE Linux, o distributie Linux foarte populara, in special in Europa, isi prelungesc colaborarea, in ciuda umbrei de neincredere care plana initial asupra reinnoirii parteneriatului semnat in 2006.

Sfarsitul colaborarii, prevazut initial pentru anul 2012, a fost amanat pentru inca patru ani, prelungind astfel valabilitatea unui acord care realizeaza puntea de legatura intre regatul Microsoft si Linux, relateaza Webnews.

Este vorba despre o initiativa mult criticata, dar in mare parte benefica, paradoxul fiind generat de problematica unui raport controversat la nivel principial, dar avantajos pentru ambele parti in ceea ce priveste efectele sale practice.

Acordul permite ambelor companii sa gestioneze fara probleme certificate care, potrivit opiniei lui Steve Ballmer, demonstreaza ca universul open-source poate convietui alaturi de Windows, intr-un context reciproc avantajos.

Daca adaugam ca din aceasta colaborare vor trage foloase toti partenerii si mai bine de 725 de clienti care activeaza in diferite sectoare, de la cel energetic pana la cel financiar si sanitar, se poate spune ca totul e bine cand se termina cu bine (cel putin pentru inca patru ani).

Sursa: http://www.ziare.com

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Microsoft si-a prelungit colaborarea cu SUSE”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] bine de 120 de camere foto sunt suportate de catre setul de codec-uri Microsoft. Pachetul e mic avand doar 4 MB in versiunea pentru 32 de biti si 8 MB in versiunea pentru 64 de […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: