LinkedIn intareste legatura dintre angajatori si cei care cauta un job

Posted on iulie 27, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , |

LinkedIn, cea mai mare retea de socializare profesionala, face disponibil un mijloc prin care cei care isi cauta un loc de munca pot aplica pentru pozitiile neocupate, prin trimiterea profilurilor lor LinkedIn catre angajatorii care detin astfel de pozitii.

Noua optiune este lansata de catre LinkedIn pentru a-si pastra serviciile in fata competitiei, printre care se numara recent lansata platforma de socializare Goolge+, care permite utilizatorilor sai sa separe contactele intr-o categorie profesionala.

Optiunea, numita Apply With LinkedIn, permite angajatorilor sa adauge un buton listei online a job-urilor oferite de acestia, astfel incat aplicantii il pot folosi pentru a trimite informatiile lor direct catre companii. Informatiile vor fi transmise sub forma de scrisoare, aplicantii avand posibilitatea de a personaliza coperta acesteia.

LinkedIn are peste 100 de milioane de utilizatori, dar mojoritatea acestora nu viziteaza site-ul cu regularitate. Optiunea Apply With LinkedIn ii va informa pe cei care-si cauta un loc de munca ca trebuie sa-si actualizeze profilurile, prin trimiterea unor alerte care avertizeaza asupra ultimei dati cand a fost facut un update.

Sursa: http://www.tehnopol.ro

Make a Comment

Lasă un comentariu

Un răspuns to “LinkedIn intareste legatura dintre angajatori si cei care cauta un job”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Orientarile sunt similare cu cele ale altor retele sociale, precum Facebook sau LinkedIn. […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...