Cum sa te ascunzi de userii nedoriti pe Google+

Posted on Iulie 26, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , |

La scurt timp de la lansarea retelei sociale Google+, utilizatorii au inceput sa se planga de numarul necunoscutilor care ii adauga ca “prieteni” in paginile de profil. Reteaua are deja peste 10 milioane de utilizatori din intreaga lume, deci era firesc ca prieteniile nesolicitate sa devina o problema. Exista insa si o solutie, daca vrei sa scapi de mesajele nedorite ale falsilor prieteni.

Cum sa scapi de “prietenii” nedoriti in Google+

Una dintre functionalitatile Google+ este cea denumita “Cercuri”. Poti sa creezi un numar nelimitat de cercuri de prieteni, familie, cunostinte, colegi de la birou s.a. Utilizatorii aflati intr-un anume cerc pot sa discute intre ei fara ca utilizatorii din celelalte cercuri sa poata vizualiza aceste conversatii.

Insa, toti “prietenii”, doriti sau nedoriti, sunt afisati in pagina de profil a utilizatorului Google+, in lista de “persoane in cercuri”. Daca vrei sa nu ii “deranjezi” pe cei care te adauga in cercurile lor de prieteni, fara a fi cerut asta, exista o solutie.

Creeaza un cerc cu o denumire dorita de tine, ca de exemplu “ne-prieteni”, si adauga-i in acest cerc pe toti cei cu care nu doresti sa discuti. In felul acesta, ei vor fi in continuare prezentati ca “prieteni”, dar nu te vor deranja cu mesaje nedorite si nici nu vor putea accesa peretele tau public de mesaje.

Sursa: http://www.mediasinfo.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un răspuns to “Cum sa te ascunzi de userii nedoriti pe Google+”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] nu se pot face prea multe speculatii pe aceasta tema luand in considerare ca Google+ s-a lansat in urma cu o luna, iar utilizatorii sunt inca in perioada “lunii de miere”, asa cum […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: