Google vrea să depăşească Facebook la jocuri

Posted on Iulie 25, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , , , |

Google va lansa o reţea de jocuri legată de Google+ în curând, şi ar putea avea două avantaje mari faţă de Facebook: mai mulţi bani pentru dezvoltatori şi performanţe mai mari.

Tricia Duryee de la AllThingsD afirmă că reţeaua va fi lansată în curând, şi că Google palnuieste să ia taxe mai mici de 30% pentru fiecare joc, bani virtuali şamd. Asta va fi mult sub preţul standard pe care Apple şi Facebook le aplică la aceleaşi produse.

Porţia mai mare destinată dezvoltatorilor înseamnă că mulţi dintre ei vor dori să îşi porteze jocurile pe noua reţea.
Google a lansat acum câteva zile posibilitatea de a face cumpărături in-app ceea ce va da posibilitatea dezvoltatorilor de a face bani vânzând item-uri în jocuri.

Platforma de joc va folosi de asemenea tehnologia Google`s Native Client, ce permite jocurilor să ruleze direct în browserul Chrome (sau Chrome OS) fără necesitatea unui plugin. Asta înseamnă performanţe mai bune decât jocurile Flash ce sunt majoritare pe Facebook. Google a prezentat Clientul Nativ la conferinţa dezvoltatorilor I/O anul acesta, şi unealta proprie pentru dezvoltarea jocurilor.

Acestea fiind spuse, Google joacă de partea tuturor, dezvoltatorilor aplicând taxe mai mici şi oferind utilizatorilor performanţe mai mari ale jocurilor online.

Sursa: http://www.worldit.info

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

2 răspunsuri to “Google vrea să depăşească Facebook la jocuri”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Facebook are in prezent peste 750 de milioane de utilizatori la nivel mondial. In Australia numarul utilizatorilor a depasit pragul de 10 milioane, reprezentand jumatate din populatia tarii, potrivit datelor Socialbakers. In plus, aproximativ 14% dintre utilizatori au varsta sub 18 ani. […]

[…] Google încearcă să elimine problemele legate de pseudonime şi anonimi. Politica pentru profilurile de utilizator al serviciilor Google include utilizarea numelui real pentru definirea contului. Acest fapt are rolul de a asigura că în spatele respectivelor conturi se află oameni şi nu personaje fictive create cu diferite scopuri. […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: