Google+, cel mai rapid ritm de crestere din istorie?

Posted on Iulie 25, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , , , |

Reteaua sociala lansata de Google pe 28 iunie in versiune experimentala a ajuns sa atraga 18 milioane de utilizatori si va depasi pragul de 20 de milioane in numai cateva zile , afirma Paul Allen, fondatorul Ancestry.com, citat de The Guardian.

Potrivit analistilor, daca Google+ isi mentine ritmul de crestere, va atinge pragul de 100 de milioane de useri mai repede decat orice alt serviciu din istorie.

Principalul concurent al Google+, reteaua sociala Facebook, are, in prezent, aproximativ 750 de milioane de utilizatori.

Estimarile facute de Alen se bazeaza pe prevalenta prenumelor americane in Google+ si la nivelul populatiei americane. Potrivit acestuia, pragul de 18 milioane de utilizatori a fost atins luni,  iar numarul acestora a crescut cu aproximativ 750.000 de persoane pe zi.

The Guardian noteaza ca aplicatia Google+ pentru iPhone, lansata in aceasta saptamana, a devenit cea mai descarcata aplicatie gratuita de pe App Store.

“Google a atacat zona cu inovatiile majore”, a declarat Trip Chowdhry, analist al companiei Global Equities Research, adaugand ca “migratia in Google + din Facebook e abia la inceput”.

Google + se afla, in prezent, in faza de teste, fiind disponibila numai prin invitatie. Reteaua este construita dupa o structura similara cu cea a Facebook, ce pune accent pe informatiile si fotografiile postate de utilizatori.

Potrivit FindPeopleOnPlus si  SocialStatistics, citate de Gizmodo, peste 85% dintre utilizatorii retelei de socializare Google+ sunt barbati, comparativ cu o distributie aproape egala in cazul Facebook.

Sursa: http://www.gadgetreport.ro

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

3 răspunsuri to “Google+, cel mai rapid ritm de crestere din istorie?”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

Imi place Google+ mai mult ca si facebook

E inca la inceput, dar cred ca va fi cea mai utilizata retea de socializare 🙂

[…] dintre functionalitatile Google+ este cea denumita “Cercuri”. Poti sa creezi un numar nelimitat de cercuri de prieteni, familie, […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: