Google inchide proiectul Google Labs

Posted on iulie 22, 2011. Filed under: Internet | Etichete:, , , , , , |

Google a decis sa renunte la incubatorul de proiecte experimentale Google Labs, in cadrul eforturilor de a-si eficientiza liniile de produse si a se focusa pe eforturile de dezvoltare.

Site-ul Google Labs a fost gazda unor prototipuri de produse aflate in stadii de dezvoltare premature, pe care utilizatorii le puteau testa, fara garantia ca acestea vor functiona sau vor exista in viitorul apropiat.

“Desi am invatat multe lucruri prin lansarea unor prototipuri timpurii in Labs suntem de parere ca o focusare mai accentuata este cruciala pentru a putea profita de oportunitatile extraordinare pe care le avem in fata,” a declarat Bill Coughran, senior vicepresedinte al diviziei de Cercetare si Infrastructura a Sistemelor.

Intr-o conferinta sustinuta recent, co-fondatorul Larry Page a declarat ca Google se afla intr-un proces de triere al gamei vaste de produse si servicii, urmand sa le elimine pe cele care nu s-au dovedit populare sau de succes, cum a fost si cazul serviciilor Google Health si Google PowerMeter, inchise in iunie.

In prezent, exista 56 de produse experimentale in Google Labs. Unele vor disparea in clipa in care proiectul va fi inchis, in vreme ce altele vor fi incorporate in produsele existente. Inca nu a fost stabilita o data exacta la care Google Labs sa fie inchis.

Sursa: http://www.hit.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: