Noi utilitare impotriva celor mai raspandite 100 de amenintari virtuale

Posted on iulie 21, 2011. Filed under: Internet, Securitate Online | Etichete:, , , , , , , , |

BitDefender, liderul pietei romanesti de securitate a informatiilor, a lansat noua generatie de utilitare de dezinfectie, care ofera protectie impotriva celor mai raspandite 100 de amenintari virtuale identificate la nivel global.

Actualizarile lunare include mecanisme generice pentru indepartarea celor mai raspandite 100 de amenintari identificate la nivel global.

Tehnologia BitDefender, care au dus la obtinerea singurului punctaj maxim la testarile de specialitate AV-Test din primul semestru al anului 2011, asigura eliminarea unei mari varietati de amenintari, de la troieni si viermi pana la amenintari de tip rootkit. De asemenea, utilitarele vin cu o interfata optimizata, mai accesibila si mai atragatoare.

„Cei care nu folosesc protectie impotriva amenintarilor virtuale sunt mai expusi riscului de a se infecta cu malware. Iar daca au cazut deja victime ale unui atac, atunci s-ar putea sa raspandeasca infectia si in randul prietenilor sau sa compromita, fara sa-si dea seama, securitatea altor calculatoare conectate la Internet”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Antimalware Labs.

Atacurile recente cu TDL4, una dintre cele mai sofisticate amenintari informatice din ultimii ani, scot in evidenta nevoia de a folosi protectie la navigarea pe Internet, dar si importanta unor instrumente eficiente pentru curatarea sistemelor in cazul infectiilor”, a mai adaugat Viorel Canja.

Sursa: http://www.tehnopol.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Noi utilitare impotriva celor mai raspandite 100 de amenintari virtuale”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] care la acea vreme avea 445 de adepti, chiar daca indrepta oamenii spre continut infectat cu malware si troieni. Mai mult, in cadrul conferintei, compania anunta ca in urma cercetarilor sale, rezulta ca doar 43% […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: