Google+ este invadat de femei?

Posted on iulie 18, 2011. Filed under: Uncategorized | Etichete:, , , |

Conform unor date neoficiale legate de Google+, noua reţea de socializarea nu este deloc dominată de bărbaţi, aşa cum s-a reportat până acum.

Paul Allen, fondatorul site-ului Ancestry.com şi omul care a lansat un raport estimativ ce afirmă că Google+ era aproape să atingă cifra de 10 milioane de utilazatori, spune că raţia bărbat-femeie nu este chiar aşa de extremă. Din contră, Allen afirmă că 33% din utilizatorii reţelei pe data de 14 Iulie 2011 erau femei.

Pentru a clarifica, acest raport susţine dominanţa masculină a reţelei (cel puţin până acum), dar diferenţa dintre cele două nu este chiar aşa mare ca 90% – 10% sau 75% – 25% cum se preconiza.

Stan Schroeder de la Mashable descrie metodologia lui Allen în modul următor :

A luat un ensantion de prenume din Biroul American de Recensământ şi a comparat cu prenumele utilizatorilor reţelei Google+. Comparând datele pentru populaţia Statele Unite, poate aproxima procentul care sunt înscrişi pe Google+. Într-un final, a calculat raţia dintre utilizatorii Americani şi cei Non-Americani pentru a genera numărul total de membri ai reţelei.

În adiţie, rezultatele lui Allen arată că de pe 4 Iulie până pe 14, diferenţa dintre bărbaţi/femei a scăzut considerabil. Aşadar, pe 4 iulie Allen estimează că 23% dintre utilizatori sunt femei iar pe 14 33.6%.

În videoclipurile sale de marketing, Google pune accent mare pe femei, care pentru noi, implică faptul că femeile sunt targetul reţelei Google+.

Cu toate astea, ajungem la întrebarea – vedeţi mai multe femei în cercurile voastre Google+? Personal nu, am maxim 20 de femei din 220 de persoane pe care le urmăresc, nici 10%.

Sursa: http://www.worldit.info

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Google+ este invadat de femei?”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Frigde lucrau patru oameni. Doi dintre acestia se vor muta la Google+. Suntem si noi curiosi care a fost valoarea tranzactiei. Sursele nu stiu nimic despre asta. Sursa: […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: