Anonymous targheteaza gigantii petrolului si ai biotehnologiei

Posted on iulie 15, 2011. Filed under: Internet, Securitate Online | Etichete:, , , , , |

Grupul hacktivist Anonymous a lansat o noua campanie de atacuri, de data aceasta impotriva concernului Monsanto, specializat in biotehnologie si agricultura si a gigantilor din industria extractiva de petrol.

Potrivit publicatiei Inquirer, atacul asupra Monsanto, cel mai mare producator de seminte modificate genetic a avut la baza practicile de business dubioase ale concernului, care au fost intens criticate in ultimii ani.

Monsanto a fost subiectul multor documentare si investigatii, care au scos la iveala o serie de nereguli, printre care contaminari cu deseuri toxice, mita si dezvoltarea unor produse care afecteaza mediul inconjurator si sanatatea oamenilor.

In cadrul Operatiunii Monsanto, hackerii au facut publice numele, adresele, email-urile si numerele de telefon a peste 2 500 de angajati si persoane afiliate companiei.

In plus, Anonymous nu s-a dezis de stilul caracteristic si a lansat un atac de tip denial-of-service, care s-a mentinut timp de doua zile, impotriva site-urilor companiei si a serverelor de email.

Hacktivisti sustin ca atacul a fost rezultatul unui efort de doua luni de zile, dar avertizeaza ca nu se vor opri aici, sugerand o posibila implementare a unui canal IRC pe serverele companiei.

Intre timp, o alta ramura a gruparii Anonymous organizeaza proteste online si in viata reala impotriva companiilor precum Exxon Mobil, Conoco Phillips, Canadian Oil Sands Ltd., Imperial Oil, Royal Bank of Scotland si a partenerilor acestora, motivand ca business-urile acestora au un impact negativ asupra mediului inconjurator.

Toate concernurile enumerate mai sus exploateaza nisipurile petrolifere din Albeta, Canada. Procedeul prin care se extrage petrol din aceste nisipuri este considerat a fi mai periculos pentru mediu decat metodele traditionale de extragere a “aurului negru”.

Sursa: http://www.hit.ro

 

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

4 răspunsuri to “Anonymous targheteaza gigantii petrolului si ai biotehnologiei”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Ceea ce nu am stiut la acea vreme este faptul ca suntem numai unul dintre numeroasele conturi Anonymous care au fost inchise. Iata o realitatea trista a ceea ce se intampla pe internet cand te afli de […]

[…] Higochoa, cel puţin nu la capacitatea maximă. Echipa dezvoltatorilor Anon+ are legături cu Anonymous, dar s-au distanţat pentru că au început să fie atacaţi de cei care nu acceptau grupul. […]

We are Anonymous.
We are legion.
We do not forget.
We do not forgive.
Expect us!

=)) =)) =)) =)) si =)) =)) =)) !!!


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: