Câţi utilizatorii are Google+ în acest moment?

Posted on iulie 13, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , |

Google, compania care deţine cel mai utilizat motor de căutare din lume, nu anunţat până în prezent câţi utilizatori folosesc reţeaua de socializare Google+, însă Paul Allen, un antreprenor american, ştie numărul acestora.

Paul Allen, antreprenor şi fondator al site-ului Ancestry.com, estimează că în prezent reţeaua de socializare Google+, lansată la finele lunii iunie, are 4,7 milioane de utilizatori în Statele Unite. Acesta a aflat numărul lor folosind o metoda proprie de calcul.

“Nu am văzut până acum o metodă mai bună de calcul, aşa că voi continua să folosesc pe a mea,  a declarat Allen. Acesta nu a putut calcula câţi utilizatori din afara SUA folosesc Google+, însă va face o estimare în curând.

Un alt utilizator Google+, Atul Arora, care foloseste o altfel de metodă este convins că reţeaua are peste 6,4 milioane de utilizatori.

Întrebat în cadrul unui interviu câţi utilizatori are Google+, Eric Schmidt, preşedintele executiv Google, a spus că nu ştie numărul exact precizând doar că sunt milioane.

Google+ funcţionează în regim de testare, cu un număr redus de utilizatori, numai pe bază de invitaţie. Google nu a anunţat când va deschide reţeaua publicului larg.

Sursa: http://www.capital.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: