Anonymous compromite armata americana – vezi datele noului atac

Posted on Iulie 13, 2011. Filed under: Internet, Securitate Online | Etichete:, , , , , , , |

O noua lovitura din partea grupului de hackeri Anonymous a fost aplicata autoritatilor americane: 90.000 de date de acces la posta electronica ale personalului militar din Statele Unite.

Informatiile vizeaza conturile de email ale unor cadre din armata americana si au fost dezvaluite deja pe Internet, initiativa purtand semnatura de-acum celebrului grup de hackeri, relateaza Webnews.

Asaltul informatic pune la grea incercare sistemele de securitate ale autoritatilor din SUA, demonstrand vulnerabilitatea acestora intr-un sector de maxima importanta pentru echilibrul intregului sistem de organizare american.

Mozaicul militar compromis cuprinde date vizand accesul la posta electronica a personalului militar din cadrul SOCOM, US CENTCOM, Departamentul Apararii, Marina Militara, Air Force, Departamentul Sigurantei Interne si alte importante segmente purtatoare de emblema americana.

Potrivit sursei citate, Anonymous a reusit sa sustraga peste 4 GB de cod provenind din serverele companiei Booz Allen Hamilton, unitate care furnizeaza servicii web catre numeroase institutii importante de peste ocean.

Pentru moment, Pentagonul nu a lansat o declaratie oficiala cu privire la acest eveniment, dar potrivit estimarilor, daunele provocate sunt mai mult decat ingrijoratoare, subliniaza sursa.

Sursa: http://www.ziare.com

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Anonymous compromite armata americana – vezi datele noului atac”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Grupul hacktivist Anonymous a lansat o noua campanie de atacuri, de data aceasta impotriva concernului Monsanto, specializat in biotehnologie si agricultura si a gigantilor din industria extractiva de petrol. […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: