Probleme cu Google+

Posted on iulie 12, 2011. Filed under: Retele de socializare, Securitate Online | Etichete:, , , , , , , |

Lansarea Google+ aduce noi evenimente pe scena Google. Utilizatorii Google+ au primit spam sub forma notificărilor din partea Google în timpul week-end-ului. A fost vorba de o defecţiune tehnică. Cauza cea mai sigură ar fi epuizarea spaţiului de stocare.

Mesajele spam au fost trimise de mecanismele automate integrate în Google+. Totodată aceste mesaje conţineau informaţii cu care suntem deja obişnuiţi de la rivalul Facebook. În urma analizei ajungem la concluzia că aceste mesaje sunt de fapt bug-uri din codul Google+, apărând în urma incapacităţii serverelor de a se adapta cererii de trafic, rezultând mesaje de memorie insuficientă.

Din partea Google, Vic Gundotra, îşi cere scuze faţă de utilizatori prin intermediul unui mesaj postat în contul de Google+: „Vă rog acceptaţi scuzele noastre pentru spam-ul cauzat în această după-amiază. Pentru aproximativ 80 minute am rămas fără spaţiu de stocare disponibil serviciului ce ţine evidenţa notificărilor. Prin urmare sistemul a continuat să trimită notificări la infinit. Nu ne aşteptam să atingem acest prag atât de repede, dar ar fi trebuit să prevedem o măsură de siguranţă. Vă mulţumim pentru ajutorul acordat în timpul testelor, încă odată, ne cerem scuze pentru spam.”

Aceste evenimente erau de aşteptat deoarece Google+ are doar câteva zile, este de aşteptat să mai fie probleme. Dar din moment ce el este proiectat pentru a-şi putea administra centrele de date fără intervenţie din exterior, ca utilizatori nu ne aşteptam ca serviciul acesta să rămână fără spaţiu de stocare.

Sursa: http://www.chip.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un răspuns to “Probleme cu Google+”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] si strikethrough Spre deosebire de obositoarele si solicitantele fonturi si formate de la MySpace, Google+ cucereste prin simplitate si operativitate, punand la dispozitie cele trei optiuni […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: