De ce si cum sa ne integram intr-o noua retea de socializare

Posted on iulie 12, 2011. Filed under: Internet, Retele de socializare | Etichete:, , , , , , |

Crearea unui cont in cadrul unei noi retele sociale precum Google+ costa timp: adaugarea prietenilor, crearea de grupuri, salvarea setarilor personale si toate lucrurile pe care le presupune „integrarea” pot deveni putin coplesitoare. De aceea, sunt cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le cunoastem despre Google+.

Caracterele bold, italic si strikethrough
Spre deosebire de obositoarele si solicitantele fonturi si formate de la MySpace, Google+ cucereste prin simplitate si operativitate, punand la dispozitie cele trei optiuni clasice.

Consemnarea prietenilor
Tag-uirea prietenilor este, de asemenea, simpla: tastezi „+” sau „@”, urmat de nume. Va aparea un meniu drop-down autocomplet in timp ce tastezi numele, care include useri atat din grupul tau, cat si din cercuri extinse.
Cei identificati vor fi notificati ca au fost consemnati intr-un post, iar vizibilitatea acestuia va fi setata unei singure persoane. Poti, de asemenea, adauga mai multi prieteni, sau mai multe grupuri.

Folosirea link-urilor permanente
Permalink-urile permit o vizualizare clara a postarilor. Cu un singur click, se deschide o noua pagina care afiseaza doar acea postare.

Sharing rapid catre Facebook si Twitter
Pentru aceasta optiune, trebuie folosita extensia Extended Share for Google Plus Chrome. Dupa instalare, va aparea noua optiune “Send to”pentru fiecare postare.

Editarea fotografiilor
La fiecare fotografie a userului, exista butonul “Actiune” , respectiv “edit photo”, prin care se pot parcurge cateva filtre de imagine. Pentru editare consecutiva, se foloseste scroll.

Mesaje directe
Pentru a trimite mesaj unui singur prieten, e suficient sa-l consemnezi (tag) la inceputul unei postari, si sa alegi optiunea “private message”.

Posibilitatea de a primi e-mail pe profilul Google+
Aceasta setare este utila celor care vor sa permita trimiterea unui e-mail pe profilul Google+. Ajustarile se pot face din butonul ”Edit profile”.

Sursa: http://www.tehnostiri.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un răspuns to “De ce si cum sa ne integram intr-o noua retea de socializare”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] cea mai populara retea de socializare din lume, ar putea fi interzisa tinerilor din Australia cu varste sub 18 ani, pe fondul cazurilor […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: