WordPress îşi schimbă blana prin noua versiune 3.2

Posted on iulie 6, 2011. Filed under: Internet | Etichete:, , , , , |

WordPress a lansat ieri WordPress 3.2, cea mai nouă versiune a popularei platforme de blogging. Aceasta vine cu o serie de îmbunătăţiri majore, printre cele mai importante numărându-se redesign-ul panoului de administrare, o nouă temă default “Twenty Eleven”, un nou editor full screen construit pentru a reduce riscul de distragere a atenţiei.

Noua versiune promite că este mai light şi mai rapidă, paginile se bucură de o viteză mai mare de încărcare, upgrade-urile se fac mai rapid. De asemenea s-au făcut optimizări asupra WP_Filesystem, fişierele FTP încărcându-se acum mult mai rapid şi cu mult mai puţine erori. Mai mult, procesul de optimizare a afectat şi streamurile de descărcare a fişierelor de sistem, wptexturize(), satinizarea HTML, is_serialized_string() precum şi răspunsul HTML al RSS Widget-urilor din panoul de administrare.

Cerinţele au fost ridicate, acum este necesar PHP 5.2.4 şi MySQL 5.0.15. De asemenea s-a renunţat la suportul pentru Internet Explorer 6 şi s-a început procesul de renunţare asupra suportului Internet Explorer 7.

Noua versiune are mult mai multe îmbunătăţiri dar vă lăsăm pe dumneavoastră să le descoperiţi imediat ce actualizaţi blogul. Trebuie să subliniez faptul că orice actualizare a unui CMS popular vine atât cu îmbunătăţiri estetice şi de viteză cât şi cu îmbunătăţiri ale securităţii care vă garantează o experienţă mult mai cursivă. Dacă ţineţi la cititori şi la blog ar trebui să treceţi la WordPress 3.2.

Sursa: http://www.worldit.info

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: