9 motive pentru a trece la Google+

Posted on Iulie 4, 2011. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , , |

Se întâmplă, tot mai mulţi utilizatori Facebook trec la Google+. Au motive bine întemeiate pentru a lua această decizie, prima ar fi serviciile mai bune şi respectul pentru elementele personale.

Atunci când lumea se gândeşte „Google+ îi întrece pe cei de la Facebook” înţeleg altceva faţă de realitatea situaţiei. Astfel Google+ este un proiect ce oferă o nouă faţă a interacţiunilor sociale şi a accesibilităţii informaţiilor. Acest nou serviciu va schimba modul în care percepeam Google până acum. Ştim că Facebook are ceva avans pe piaţă dar poate fi uşor întrecut de Google+ odată ce lumea va observa avantajele noului sistem.

Integrarea cu serviciile Google existente

Motivul pentru care Google va atrage oamenii este integrarea multiplelor servicii în Google+. Ceea ce înseamnă construirea unei reţele sociale ce va avea legături către toate serviciile furnizate în momentul de faţă de la documente, imagini până la videoclipuri. Google+ a integrat deja bara de navigare în aproape toate aplicaţiile disponibile, asta ajută la monitorizarea evenimentelor din Google+ (actualizări, notificări, mail-uri,etc.) la fel ca împărtăşirea conţinutului cu prieteni fără să fi nevoit să ieşi din aplicaţiile Google pe care le foloseşti. În acest moment serviciile Google sunt folosite de milioane de oameni din toată lumea, iar Google+ aduce o legătură între aceste servicii încât un site de socializare, pare pistol cu apă faţă de oferta Google.

Citeste continuarea pe www.chip.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

2 răspunsuri to “9 motive pentru a trece la Google+”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] in ceva care arata asa “http://gplus.to/numeletau”. Chiar daca aplicatia nu e construita de Google are deja peste 58.000 de utilizatori, deci o putem nota ca fiind de […]

[…] lumea se îngrămădeşte să-şi exprime părerile extrem de bine puse la punct ale viitorului Facebook în balanţă cu Google+. Problema e că se uită un lucru ce l-am învăţat de la lansarea Chrome încoace. Google, dacă […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: