Windows Mobile 7.5 Mango

Posted on Iunie 23, 2011. Filed under: Sisteme de operare, Telefonie | Etichete:, , , , , , , , , , |

Desi este un sistem de operare decent, chiar bun, Windows Mobile 7 nu a reusit sa se ridice la asteptarile creatorilor sai de la Microsoft. El a fost lansat cu unele minusuri importante, care au fost ulterior solutionate, imbunatatindu-i functionalitatea. Dar chiar si asa, si cu telefoane la jumate de pret, WinMo7 nu a putut sa se impuna.

Asa ca Microsoft si-a gasit un partener pe masura: Nokia. Si lucreaza la o noua versiune a acestui sistem de operare: Windows Mobile 7.5, sau Mango cum mai este ea denumita. Aceasta vine cu un inbox complex, care primeste toate mesajele (chiar si de la mai multe conturi) si permite trimiterea rapida la cat mai multe persoane. Iar retelele de socializare sunt mult mai intim integrate.

Avem optiuni avansate de cautare. Si noul sistem de operare recunoaste codurile de bare si textul din orice imagine, chiar si din poze, putandu-l traduce in limba dorita. Stie sa transforme vorbele in text. Iar aplicatia Local Scout identifica magazinele, restaurantele sau oricare alte locatii cautate.

Avem parte si de multitasking, insa nu in adevaratul sau sens, ci mai limitat, sub ce ne ofera Android, dar peste iOS. Browser-ul este acum Internet Explorer 9 in varianta mobila, si stie HTML5. Zune stie sa faca liste interactive de melodii, iar la Xbox Live gasim avatar-uri 3D si serviciu de mesagerie.

Windows Mobile 7.5 urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat. Si ramane de vazut daca va schimba sau nu situatia in domeniul sistemelor de operare mobile.

Sursa: http://www.arenait.net

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Windows Mobile 7.5 Mango”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] a prezentat astazi la Tokyo primul smartphone cu Windows Mango. Sistemul Mango, denumit oficial Windows Phone 7.5 aduce mai mult de 500 de imbunatatiri platformei […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: