Quora: fără restricţie de 140 de caractere

Posted on Iunie 21, 2011. Filed under: Internet, Retele de socializare | Etichete:, , , , , , |

Nu mai este nevoie să vă exprimaţi în maxim 140 de caractere. Site-ul de social media, Quora permite utilizatorilor să pună întrebări şi să răspundă pe larg, fără restricţionarea celor 140 de caractere.

Jurnaliştii pot acum să urmărească nu numai anumite persoane, ci şi anumite subiecte. Site-ul se conectează la conturile de Facebook şi Twitter permiţând prietenilor şi celor care vă urmăresc să vadă întrebările şi subiectele din feed-urile de ştiri, încurajând astfel conversaţiile via mai multe platforme de social networking.

Co-fondatorii Adam D’Angelo şi Charlie Cheever au început aventura Quora în 2009 după ce au părăsit Facebook. Câţiva alţi foşti angajaţi de la Google şi Twitter au însoţit cuplul fondator. Start-up-ul a primit 14 milioane de dolari de la Benchmark Capital în 2010 şi a fost evaluat la 90 de milioane înainte ca site-ul să fie activ. Pasionaţii de tehnologie adoră acest joc de întrebări şi răspunsuri. Baza iniţială de utilizatori a fost populată de astfel de oameni din Sillicon Valley şi a creat o bază de informaţii care merită luată în considerare.

În ceea ce priveşte resursele pentru jurnaliştii specializaţi în alte domenii (juridic, social, etc), Quora poate deveni o locaţie de luat în seamă odată ce site-ul va deveni mai popular.

Deocamdată însă accesul la site se face doar pe bază de invitaţie.

Sursa: http://www.chip.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Quora: fără restricţie de 140 de caractere”

RSS Feed for Stiri despre IT Comments RSS Feed

[…] Daca in urma cu cativa ani majoritatea adolescentilor romani isi petreceau ore intregi pe hi5, acum, cand exista Facebook, din ce in ce mai putini mai apeleaza la vechea retea de socializare. […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: