LulzSec solicita cereri de hacking prin intermediul unei linii telefonice

Posted on iunie 16, 2011. Filed under: Internet, Securitate Online | Etichete:, , , , , , , |

“Apeleaza 614 LulzSec si alege o tinta, iar noi o vom sterge”, a scris LulzSec pe contul sau Twitter. „Nimeni nu vrea sa se puna cu Cannon Lulz – alege tinta pentru noi Twitter”.

Potrivit LulzSec, linia telefonica pusa la dispozitie a fost activa toata ziua si astfel au adunat in total 8 cereri . Pana la sfarsitul zilei, pretind ca ar fi avut 5000 de apeluri pierdute si 2500 de mesaje vocale. Aceasta a fost parte dintr-un larg eveniment ce a avut loc in data de 14, luna aceasta, numit „Preluarea Titanica de Marti”. Grupul sustine ca Marti a atacat mai multe site-uri, inclusiv Escapist Magazine, Eve Online si  League of Legends.

LulzSec a castigat notorietate in ultima perioada, datorita unui numar mare de atacuri de succes impotriva unor site-uri importante. Dupa ce au atacat PBS luna trecuta si au postat parole pe internet, grupul isi asuma responsabilitatea si pentru atacurile impotriva Sony Pictures, Sony Music Japonia si alte organizatii Sony. De asemenea, grupul a targetat Nintendo, Bethesda Software si Infragard, o companie ce colaboreaza intens cu FBI. LulzSec a cochetat chiar si cu politica. A atacat Senatul Statelor Unite peste week-end si a afisat on-line anumite informatii de pe serverele acestuia. „Nu ne place foarte mult guvernul SUA”, a scris LulzSec ca urmare a atacului asupra Senatului.

Reprezentanti ai senatului au declarat ca LulzSec nu a reusit sa acceseze reteaua de calculatoare a Guvernului si a avut doar posibilitatea de a citi si de a determina structura de directoare a fisierelor plasate pe Senate.gov.

LulzSec nu a facut nici o mentiune daca va continua sau nu sa raspunda solicitarilor plasate prin intermediul liniei telefonice.

Sursa: http://news.cnet.com/

Make a Comment

Lasă un comentariu

  • Calendar

    iunie 2011
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • Arhive

  • Blogroll

  • Powered by NewHOST

    Powered by NewHOST

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...