Brasov Internet Festival 2011

Posted on Mai 18, 2011. Filed under: Internet | Etichete:, , , , , , , , , |

Te invitam la finalul lunii mai sa participi la un eveniment-maraton dedicat Internetului, la Brasov. Seminarii, Conferinte, Expozitie, Concurs Antreprenorial, Cocktails, Business Networking, Geeks & Games. Peste 50 de firme implicate in distributia de know-how, un eveniment care va atrage sute de vizitatori. Un eveniment pe care l-am botezat generic ….Brasov Internet Festival 2011

4 zile, 25-28 mai, 6 evenimente, 4 mari si doua mici. Online Business Forum, ajuns la editia a 7-a, revine la Brasov cu subiecte si tratari de exceptie. In paralel se va desfasura Arena Ursilor, concursul antreprenorial care a fost apreciat anul trecut si care a generat cea mai mare investitie din online in 2010 – 470.000 Euro contract. O expozitie si 10 seminarii demonstrative gratuite, urmate de un cocktail de business networking. Peste toate acestea se toarna idei si jocuri la GeekMeet si GameVille, cautatorii de comori. Inregistrarea este simpla, un click, un badge cu care intrati la toate evenimentele.

Pretul pentru conferinta Online Business Forum este de 250 RON. Seminariile si Expozitia sunt gratuite. Inscrieti-va acum !

Un singur acces

Online Business Forum (27 mai 2011) Conferinta axata pe dezvoltarea afacerilor online, extindere internationala si folosirea social media in business. 12 speakeri : Marius Ghenea, Dorin Boerescu, Ciprian Stavar, Vlad Stan, Mugur Frunzetti, Hedi Hoka, Andreea Stan, Gabi Boaca, Claudiu Gamulescu Anca Petrescu, Alexandru Israil, Claudiu Vranceanu.

Arena Ursilor (27 mai 2011) Concurs antreprenorial pentru proiecte web sustinut de Europe Internet Invest (5-20k), Seed Money (50k), Venture Connect (100k). Trimite ideea ta la evaluare@underclick.ro pentru analiza.

Internet Express (26 mai 2011) 10 seminarii hands-on, gratuite. Vei invata in direct cum sa faci situri, aplicatii iphone, aplicatii de finantare, adwords, comunicare, marketing. Poti participa la 3 seminarii la alegere.

Internet Expo (26 mai 2011) Prima expozitie dedicat strict Internetului din Romania. Vor expune 24 de firme, confirmarile finale si tabloul expozitional saptamana viitoare. Vizitarea expozitiei este gratuita.

Geek Meet Brasov (25 mai 2011) La Casa Baiulescu, pentru 2-3 ore puteti avea parte de o experienta placuta schimband idei cu Bogdan Iordache, Stefan Petre, Ozgur Yuksel, Ciprian Borodescu.

Gameville (28 mai 2011) Sub titulatura „O ciorba cu tarhon la pietrele lui Solomon”, orice festival se termina cu un Party, oferit de Netsport.ro pentru cei care se vor prinde in jocul gameville.ro, vor vizita Brasovul, vor gasi comorile si is vor face poze cu ursii.

Sursa: http://www.agenda.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: