Internet Festival Brasov – 6 evenimente pe durata a 4 zile

Posted on Aprilie 4, 2011. Filed under: Evenimente | Etichete:, , , , , , , , , , , , |

25-28 mai, Internet Festival la Brasov! Scopul manifestarii este de a oferi antreprenorilor si reprezentantilor companiilor o intalnire cu lumea internetului. Vor fi 6 evenimente pe durata a 4 zile: o expozitie, seminarii, un concurs de proiecte si chiar o petrecere.

Deschiderea va fi facuta miercuri seara cu o editie speciala a Geek Meet Brasov, joi urmand Internet Expo si Internet Express, un targ dedicat exclusiv internetului si 10 seminarii, seara fiind rezervata unui cocktail privat de business networking. Vineri se desfasoara Arena Ursilor, concursul antreprenorial de proiecte web, si Online Business Forum Brasov, aflat la a treia editie. Sambata se va organiza o petrecere in cinstea celor care vor juca GameVille in urmatoarele doua luni, un joc treasure-hunt dedicat salvarii padurilor si ursilor din judetul Brasov.

La Internet Festival poti sa inveti de la profesionisti despre noile tendinte in materie de instrumente online pentru afaceri sau social media ori poti sa discuti fata in fata cu firme din domeniu, precizeaza organizatorii.

Accesul la festival este gratuit, necesitand doar inscrierea pe site. Singura exceptie este conferinta Online Business Forum, unde accesul se va plati: exista o oferta promotionala de 150 de lei / bilet pana la 1 mai (http://register.obf.ro). Evenimentul este organizat de Europe Internet Invest, impreuna cu JCI Brasov, Underclick.ro si Fundatia Post Privatizare.

Sursa: http://www.capitalul.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: