Google Chrome 10, lansat oficial

Posted on Martie 14, 2011. Filed under: Internet | Etichete:, , , , , , , , , , , |

Nici nu ne obisnuisem bine cu Google Chrome 9, pentru ca in scurt timp de la lansarea versiunii finale, Google anunta lansarea versiunii Chrome 10, mai rapida cu 66% in comparatie cu versiunea precedenta.

Anuntul oficialilor Google vine la doar trei saptamani dupa lansarea variantei beta a browserului, care arata imbunatatiri majore fata de ultima varianta a Google Chrome.

Google spune ca rapiditatea nu inseamna doar viteza de navigare, ci si o interfata simplificata.

Managerul de parole din Google Chrome 10 a primit o noua functie de sincronizare, care permite accesul la colectia de parole si de pe alte calculatoare, impreuna cu colectia de bookmark-uri, extensii, teme pentru interfata si preferintele de utilizator.

Pentru siguranta deplina, functia de sincronizare protejeaza colectia de parole prin aplicarea unui algoritm de criptare si parola unica de acces.

Tot cu gandul la eficienta, Chrome 10 a primit si o versiune revizuita a meniului settings, deschis acum in interiorul unui tab si prevazut cu functie proprie de cautare, ce ne trimite automat in sectiunea potrivita din meniu pe masura ce tastam numele setarii dorite.

Browserul Chrome este in plina expansiune, popularitatea sa dublandu-se in ultimul an. Totodata, Chrome este al treilea browser din lume, avand o cota de 16%, dupa Internet Explorer, cu 45% si Mozilla Firefox, care are o cota de 31 de procente.

Sursa: http://www.ziare.com

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: