SSD-uri cu transfer maxim

Posted on martie 4, 2011. Filed under: Hosting | Etichete:, , , , , , |

Intel a anunţat noua serie de SSD-uri 510, care utilizează SATA 6 Gbps pentru a oferi cea mai mare viteză de transfer a datelor pe platformele create pentru procesoarele Intel Core. Susţinând transferuri de date de până la 500 MB/s, Intel SSD 510 dublează vitezele secvenţiale de citire. Mai mult, viteza de scriere de 315MB/s este de trei ori mai rapidă decât vitezele secvenţiale de scriere ale actualelor produse SSD 3Gbps de la Intel.
Este un hard-disc pentru jocuri extreme, creatori de media, utilizatori ai staţiilor de lucru şi, în general, pentru orice iubitori de tehnologie.

Intel SSD 510 oferă cele mai rapide viteze secvenţiale de scriere şi citire din întreaga gamă de produse SATA SSD de larg consum disponibilă pe piaţă la ora actuală. Comparativ cu HDD-urile tradiţionalele, noile SSD-uri sunt mai rapide cu aproximativ 50%.
Tehnologia 6Gbps SATA SSD de la Intel nu este doar semnificativ mai rapidă decât cel mai bun HDD pentru jocuri la 10 000 RPM, ci este mai rapid decât două HDD-uri pentru jocuri configurate în RAID.

Intel va demonstra capabilităţile Intel SSD 510 în cadrul Game Developers Conference, între 2-4 martie, la Moscone Center, San Francisco.

Sursa: www.computerglog.ro

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: