Ce inseamna gazduire web?

Posted on martie 1, 2011. Filed under: Hosting | Etichete:, , , , , , , |

Daca aveti o afacere pe care vreti sa o dezvoltati online sau daca doriti doar sa partajati informatii cu ceilalti, atunci serviciul de gazduire web va este util. Acest serviciu va pune la dispozitie spatiul necesar pentru a fi prezenti online.

In primul rand este un serviciu internet care are la baza stocarea de informatii pe masini de calcul foarte puternice, cunoscute sub denumirea de servere, legate prin linii foarte rapide de transmisie de date la internet. Serviciul de gazduire web permite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa aiba un site web accesibil pe internet. Dumneavostra urmeaza sa va copiati site-ul pe discurile de stocare ale serverului, in limita spatiului inchiriat.

Serviciul de gazduire web permite stocarea unui volum mare de fisiere, poze, filme sau aplicatii web, care in cea mai mare parte stau la baza unui website. Clientii de gazduire practic au acces la server prin interfete de administrare care permit upload sau download de informatii, administrarea conturiloe e-mail, subdomenii, baze de date MySQL. Cele mai populare interfete de administrare a conturilor de gazduire sunt cPanel, Plesk, s.a.

Pachetele de gazduire web se diferentiaza in functie de spatiu pe disc alocat, , numarul de adrese de e-mail, numarul de domenii si baze de date care pot fi gazduite, traficul permis. Serviciul de gazduire web face ca site-ul dvs. sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet. Iata care sunt pachetele de gazduire disponibile: http://www.newhost.ro/gazduire-site/ .

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: