Pentru performanta alege domeniile web .pro

Posted on februarie 28, 2011. Filed under: Hosting, Internet |

Inregistrarea unui nume de domeniu este primul pas atunci cand vine vorba de crearea unei prezente online de succes, de aceea cautarea si inregistrarea unui nume de domeniu care sa va avantajeze este un aspect esential. Pentru un nume descriptiv pentru afacerea dvs. sau continutul site-ului puteti alege dintre urmatoarele extensii: .pro, .law.pro, .avocat.pro, .bar.pro, .dent.pro.

Pentru a inregistra un domeniu .pro, trebuie să fii un profesionist de afaceri licenţiat sau o entitate de afaceri. De asemenea trebuie să fie în măsură să furnizezi dovezi ale licenţei detinute informaţii personale şi profesionale, în scopul de a fi eligibil pentru un domeniu .pro, inclusiv:

  • Nume
  • Prenume
  • Data nasterii
  • Autoritatea de licenţiere
  • Data licentierii – Data de cand a inceput activitatea firmei
  • Numărul licentei
  • Link spre site-ul Web al Autorităţii de Licenţier
  • Tipul profesiei – Domeniul de activitate al firmei
  • Domeniul principal al societatii
  • Tara jurisdicţională

Atunci când solicitantul înregistrării este o organizaţie, se poate folosi de identificarea sau de înregistrarea sa (licenţa de afaceri, de exemplu) ca si informaţii de contact profesionale eligibile. Atâta timp cât întreprinderea furnizează serviciul asociat cu identificarea înregistrării acesteia, şi îndeplineşte toate cerinţele de eligibilitate prevăzute în acordul de înregistrare, organizaţia este eligibilă pentru a înregistra un domeniu .pro de nivelul al doilea.

Pentru a fi în conformitate cu cerinţele de eligibilitate profesionale, un solicitant trebuie să fie: O persoană care este în prezent licenţiate ca (i) un inginer, (ii) un expert contabil, (iii) un medic (inclusiv un medic), sau (iv) un avocat, care este în prezent autorizat să profeseze în oricare din următoarele jurisdicţii acceptate: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania sau o organizaţie care oferă servicii profesionale de inginerie, contabilitate, juridice sau medicale, şi are un angajat care îndeplineşte unul dintre criteriile de mai sus şi inregistreaza în numele unei astfel de entitati sau organizaţii.

Prin intermediul website-ului www.newhost.ro puteti inregistra domenii .pro la numai 15,99 euro!

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: