Facebook lanseaza luni un serviciu de e-mail, Project Titan

Posted on Noiembrie 12, 2010. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , , , |

Luni, in cadrul unui eveniment special organizat de Facebook, platforma de socializare va lansa un serviciu de mail denumit Project Titan si o adresa personalizata pentru utilizatori, de tipul @facebook.com, scrie TechCrunch.com.

Noul serviciu de e-mail Facebook este mai mult decat o alta interfata a serviciului existent de mesagerie; Project Titan este intru totul un client de webmail si, chiar daca se afla doar in faza incipienta, specialistii din domeniu vad aici un adevarat potential de crestere.

Facebook detine cel mai popular serviciu de foto sharing din lume, cel mai popular serviciu de evenimente si in curand va avea si un produs destinat afacerilor locale. Mail-ul de la Facebook ar putea, cel mai probabil, sa prioritizeze e-mail-urile personale in functie de reteaua de prieteni si interactiunea cu acestia.

In mod neoficial si in interiorul companiei, se pare ca noul serviciu de e-mail de la Facebook este denumit “Gmail killer“. Usor de inteles, daca avem in vedere lupta asidua intre Google si Facebook pentru ingineri.

Astfekl, Google i-a oferit unui inginer din echipa sa, “curtat” puternic de Facebook, 3,5 milioane dolari in actiuni restrictionate pentru a nu pleca din companie, miscare incununata de succes.

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: