RoNewMedia 5.0: Brandurile viitorului vor fi active sau nu vor fi deloc

Posted on Noiembrie 9, 2010. Filed under: Internet | Etichete:, , , |

Viitorul publicităţii online stă în implicarea consumatorilor şi experienţa lor, cred unii dintre speakerii RoNewMedia 5.0.”Cred că brandurile sunt construite de consumatori”, a început Colin Kinsella, de la Digitas, prezentarea sale de la RoNewMedia 5.0.

Puterea publicităţii online stă în mobilitate, date şi construcţia celorlalţi. Brandurile active sunt cele care îi inspiră pe ceilalţi să acţioneze. Despre asta crede Kinsella că va vorbi viitorul publicităţii online.
Brandurile active sunt noile branduri iconice, spune acesta. Şi acum, orice brand poate deveni activ, pe internet. Un astfel de brand trebuie să se implice, să creeze participarea consumatorilor, experienţe, să urmărească un obiectiv.
Crearea conţinutului este un punct cheie în parcursul unui astfel de brand. Updatarea continuă şi fluiditatea sunt importante în construcţia lui, de asemenea, mai crede Kinsella.
Patrice Slupowsky, Orange, începe cu câteva date despre gigantul mobil pe care îl reprezintă: vânzări de 44,8 miliarde de euro în 2009, 182 de milioane de consumatori în întreaga lume, 10,4 milioane de clienţi în România.
Suntem în faţa unei revoluţii digitale, spune reprezentantul Orange. Omniprezenţa reţelelor sociale a fost dovedită: nimic nu mai poate fi făcut în afara lor. Patrice Slupowsky a vorbit şi despre influenţa ecranelor în viaţa noilor consumatori: televizorul, monitorul şi ecranul telefonului mobil, întrebându-se când va apărea device-ul universal, acel 3 în 1 digital.
sursa: realitatea.net
Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: