Google reprezinta 6,4% din totalul traficului web

Posted on Octombrie 26, 2010. Filed under: Internet | Etichete:, , , |

Potrivit unui nou studiu al companiei Arbor Networks, Google reprezinta acum in medie 6,4% din traficul pe Internet, un nou record pentru cel mai mare motor de cautare din lume, informeaza Mashable.com.

Compania Google a castigat peste 1% din traficul pe Internet din ianuarie 2010. Momentan, numai un provider de Internet (ISP) acumuleaza mai mult trafic, dar o mare parte a acestuia provine de la Google, oricum.

Cifra este si mai incredibila, daca avem in vedere faptul ca traficul pe Internet creste anual cu 40-45%, in timp ce Google continua sa castige cota de piata.

Arbor Networks furnizeaza solutii de servizii securizate retelelor globale. Printre clientii Arbor se numara 70% din providerii de Internet din toata lumea, precum si multe corporatii.

La mijlocul lunii octombrie, Google a anuntat ca profitul net al grupului a urcat cu 18%, la 2,2 miliarde dolari, in al treilea trimestru din 2010.

In acelasi timp, castigurile pe actiune au avansat usor la 7,64 dolari, la calcule intocmite pe baza non GAAP (principii contabile acceptate general), peste estimarile analistilor, care se asteptau la un castig de 6,67 dolari/actiune.

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: