Domeniul online sex.com a fost vândut pentru 13 milioane de dolari

Posted on Octombrie 22, 2010. Filed under: Internet | Etichete:, |

Domeniul online sex.com, care a fost scos la licitaţie în luna iulie, după ce compania care îl deţinea, Escom LLC, a intrat în faliment, a fost vândut pentru 13 milioane de dolari, informează BBC News Online, citat de Mediafax.
Clover Holdings, o companie obscură înregistrată în insula Saint Vincent din Caraibe, a înaintat cea mai valoroasă ofertă. De-a lungul timpului, domeniul sex.com a avut mai mulţi posesori şi, la un anumit moment, a fost sub controlul unui escroc care l-a furat de la primul său posesor.
Tranzacţia va fi finalizată după ce va primi acordul judecătoriei care supervizează activităţile Escom LLC. Instanţa va lua o decizie pe 27 octombrie.
Suma este una dintre cele mai mari plătite vreodată pentru un domeniu online. În 2006, când Escom a cumpărat domeniul, se estimează că ar fi plătit pentru el 14 milioane de dolari. Cel mai mare preţ plătit vreodată pentru un domeniu online a fost de 16 milioane de dolari, achitat de compania de marketing  QuinStreet pentru a păstra extensia insure.com. Primul proprietar al domeniului sex.com a fost fondatorul site-ului Match.com, Gary Kremen, care l-a vândut în 2006

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: