Facebook a confirmat ca va actualiza sectiunea de comentarii

Posted on Octombrie 14, 2010. Filed under: Retele de socializare | Etichete:, , |

Platforma de socializare Facebook testeaza un nou plugin de comentarii pe blog-urile proprii, care incorporeaza feedback-ul utilizatorilor si dezvoltatorilor si alte caracteristici precum autenticitate, relevanta sociala, locul in top si distributie.

Potrivit TechCrunch.com, blog-ul All Facebook observase ca reteaua sociala actualizase semnificativ plugin-ul de comentarii sociale, desi oficialii Facebook nu anuntasera inca nicio schimbare.

Astfel, reprezentantii Facebook au confirmat astazi, 14 octombrie, ca testeaza o serie de actualizari importante ale sectiunii de comentarii.

Directorul executiv al companiei, Mark Zuckerberg, face schimbari semnificative asupra retelei, pentru a oferi utilizatorilor o experenta sociala cat mai interesanta. Saptamana trecuta, Facebook a actualizat Facebook Groups, care, printre altele, permite unui utilizator sa trimita un mesaj unui grup, fara ca acesta sa mai fie vizibil de toti prietenii din retea.

De asemenea, ieri, compania a anuntat implementarea unei noi masuri de securitate – parola de unica folosinta – destinata celor care intra in cont de pe calculatoarele publice, precum cele din biblioteci, cafenele sau aeroporturi

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: