Twitter nu va fi achizionat de Google

Posted on Octombrie 8, 2010. Filed under: Internet, Retele de socializare | Etichete:, , |

Dick Costolo, noul director al site-ului de microblogging Twitter, neaga zvonurile conform carora Twitter va fi achizitonat de Google.

Zvonurile au aparut recent, atunci cand site-ul TechCrunch, citand doua surse anonime, a anuntat ca cele doua companii, Twitter si Google, sunt intr-o faza avansata a negocierilor, scrie The Telegraph .Costolo a fost, inainte de a veni la Twitter, seful companiei Feedburner, care a fost cumparata de Google, in anul 2007, cu 100 de milioane de dolari. In acelasi an, Costolo a investit cinci milioane de dolari in Twitter si a primit astfel un loc in board-ul companiei.

Evans Williams, cel de-al doilea fondator al Twitter, si Biz Stone au mai vandut o afacere celor de la Google in anul 2000, Blogger.

Cofondatorul Twitter si-a dat demisia din functia de CEO
Numarul de utilizatori Twitter a crescut foarte mult in ultimii ani, ajungand pana la 160 de milioane, in comparatie cu trei milioane, cat avea in urma cu doi ani.

Evan Williams este insa de parere ca aceasta crestere trebuie transformata in profit, asa ca va lucra de acum incolo pe o strategie privind produsele.

Williams este cel de-al doilea fondator al Twitter care a activat ca CEO, dupa ce in 2007 Jack Dorsey a devenit presedinte al companiei.

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: