Setrio lanseaza aplicatia software BizMedica 2.0 pentru medici

Posted on septembrie 23, 2010. Filed under: Internet | Etichete:, , |

SetrioSoft a dezvoltat aplicatia software BizMedica2.0, conceputa special pentru gestionarea activitatii cabinetelor de medicina a familiei.  Aplicatia BizMedica 2.0 va fi lansata la sfarsitul acestei luni si va putea fi folosita nu doar de toti medicii de familie, cat si de medicii specialisti in Cardiologie, Oftalmologie, Alergologie si O.R.L. printr-o configurare dupa cerintele lor, informeaza BizMedica.

Procedura de lucru este simpla: medicii trebuie sa introduca doar o singura data informatia in program si BizMedica faciliteaza in scurt timp raportarea catre Casa de Asigurari si Directia de Sanatate Publica, atat in formatul actual, cat si in noul format SIUI.

Aplicatia este prevazuta cu un sistem de protectie a datelor, acestea fiind salvate automat la un interval de timp sau manual de catre medic.

BizMedica simuleaza exact principiul de consultatie existent in cabinet: se introduce o singura data pacientul si diagnosticul, dupa care se efectueaza toate operatiile actului medical din acelasi modul (Consultatia).

Lista de medicamente este actualizata la zi.

Fontul caracterelor se poate regla in functie de preferintele vizuale ale utilizatorului. Anumite coloane care nu intereseaza utilizatorul se pot ascunde, astfel incat medicul vede pe ecran doar informatiile dorite.

„Este o aplicatie software atat de bine pusa la punct incat, ca medic de familie, uiti de faptul ca la sfarsitul fiecarei luni exista raportari de intocmit si trimis”, declara dr. Doina Mihaila, presedintele Patronatului Medicilor de Familie.

Un alt punct forte al aplicatiei software BizMedica2.0 este, din punctul de vedere al Doinei Mihaila, acela ca faciliteaza aplicarea Noului Contract Cadru pentru medicii de familie.

Medicii beneficiaza de suport tehnic si de consultanta in utilizarea programului si a sistemului informatic.

Utilizand mediul de dezvoltare C# si sistemul de gestiune a bazelor de date SQL Server 2005, BizMedica este compatibila cu calculatorul portabil primit de la Ministerul Sanatatii, dar si cu orice alt PC, fara solicitari hardware deosebite.

Aplicatia ruleaza offline, conexiunea la Internet permitand accesul fara a fi necesara prezenta la cabinet (posibilitate de conectare remote).

sursa: ziare.com

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: