Google Chrome a ajuns la versiunea 6

Posted on Septembrie 23, 2010. Filed under: Internet | Etichete:, , |

Chrome este browserul de internet al celor de la Google.  Chiar daca ieri a aniversat doar doi ani de existenta  lucrurile s-au miscat destul de repede. Google nu sta un moment si in acesti doi ani a reusit sa scoata nu mai putin de sase versiuni stabile.
Update: acum si testat in Peacekeeper!

Versiunea a cincea stabila a iesit pe piata in 27 Mai 2010, deci acum vreo trei luni de zile. N-a trecut mult timp dar deja Google a pregatit versiunea sase. Avand in vedere ascensiunea puternica pe care o cunoaste acest browser, e de inteles de ce Google munceste din greu sa-l faca din ce in ce mai bun.

Chrome 6 se bazeaza pe aducerea continutului in prim plan si excluderea elementelor inutile din peisaj. La capitolul interfata grafica Chrome 6 a renuntat la partea cu “http://” din bara de adrese, a renuntat la butonul de Go si a mutat butonul de facut bookmark-uri in partea dreapta barii de adrese. Mai mult, acum exista un singur meniu de configurare.

Daca v-ati saturat sa completati aceleasi campuri de fiecare data cand trebuie sa va inregistrati undeva, pe un site, atunci Chrome 6 o sa va placa. Acum stie form autofill. Iar daca aveti mai mult de un calculator pe care folositi Chrome atunci de acum va puteti sincroniza atat extensiile cat si autofill-urile si toate setarile.

Ar mai exista o facilitate pe care Chrome 6 o are, dar e dezactivata in mod normal: cititorul de PDF-uri integrat. Pentru a putea sa-l activati manual, avand in vedere ca nu e 100% stabil, trebuie scrieti in bara de adrese chrome://plugins/ si sa dati enable la “Chrome PDF Viewer”.

sursa:  www.it.biz.ro

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: